Oltchim u krizi – Bulatović:“Nema panike, nadamo se najboljem“ – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Oltchim u krizi – Bulatović:“Nema panike, nadamo se najboljem“

Ekipa koja je daleko najambicioznije krenula u novu sezonu i na jednom mestu okupila sjajne igračice, suočava se sa ozbiljnim problemima već na startu. Rumunski mediji u panici pišu da će Oltchim ostati bez glavnog sponzora i da tek formirana ekipa neće doživeti premijeru u Ligi šampiona gde važi za prvog favorita. Postoji nekoliko verzija raspleta, a u najgorem scenariju novi vlasnici kompanije neće nastaviti da finansiraju rukometni klub i svi stranci će moći da ga napuste.

Da u svemu tome ima istine, potvrdila nam je Katarina Bulatović koja je u Rumuniju stigla kao najbolji strelac i desni bek Olimpijskih igara u Londonu gde je sa Crnom Gorom osvojila srebro:

„Situacija jeste ozbiljna i sve će se znati uskoro. Nema panike, mi normalno treniramo i nadamo se najboljem. Bilo bi šteta da ova ekipa ne ostane zajedno i stvarno se nadamo da će se pronaći najbolje rešenje.“

Podsetićemo, Oltchim je ovog leta u svoje redove pored Bulatović doveo Pineau, Navaro, Barbosu, Leynaud, a na mesto trenera postavljen je Danac, dvostruki osvajač LŠ sa Viborgom, Jakob Vestergard.

 

One Comment

  1. Jakob Vestergard

    12/09/2012 at 14:56

    Katarina, dođi u Đeru! Kod nas nema financijskih problema i ekipa je odlična.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *