Balkan-Handball.com

Petar Đorđić produžio ugovor sa Benfikom: „Dolazak u Lisabon pun pogodak“!

Srpski bombarder Petar Đorđić (30) će i nadalje biti najveća uzdanica portugalske Benfike, pošto je produžio ugovor sa ovim timom.

U velikom intervjuu za klupski sajt, ubojiti levi bek je više puta istakao da sa porodicom uživa u Lisabonu, i da je dolazak u Portugal bio pun pogodak za njegovu karijeru.

Razgovarao sam sa rukovodstvom kluba još krajem prošle godine i dogovorili smo se da ako sve bude kako treba ostanem i naredne sezone. Moja porodica i ja smo zaista srećni ovde, privilegija je biti član ovako velikog kluba. Za dobre igre je krucijalno imati stabilnost i sigurnost. Od prvog dana sam zadovoljan ovde, sjajno sam primljen i prihvaćen od strane igrača i svih ljudi u klubu. Dolazak u Benfiku se ispostavio kao pun pogodak u karijeri, ali i u privatnom životu. Supruga i dvoje dece su presrećni ovde, tako da se nadam da ću ostati duže u Benfici – zadovoljan je Đorđić.

U prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Đorđić je bio najefikasniji akter svog tima u pobedi nad Fajversom 28:26.

Dva gola nisu velika prednost, ali najvažnije je da smo pobedili. Uprkos tome, na revanš meč u Austriju putujemo sa ciljem da pobedimo. Siguran sam da smo bolji tim od njih, ali moramo biti oprezni. Oni su mlad tim, igraju agresivno i brzo, i ako za trenutak izgubimo fokus, naći ćemo se u problemu. Ako sprovedemo planirano na terenu, nemam dilemu da ćemo proći daljesamouveren je srpski bek.

Povremeni srpski reprezentativac je tokom karijere igrao za Veclar, Flensburg u dva navrata, Hamburg i Meškov Brest.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *