Petar Nenadić poslao PSŽ na teži put do Kelna! (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Petar Nenadić poslao PSŽ na teži put do Kelna! (Video)

Jedna od „najluđih“ utakmica grupne faze EHF Lige šampiona odigrana je u poslednjem kolu – Vesprem je u derbiju slavio na gostovanju PSŽ-u 39:40 (19:20), golom Jahije u poslednjim trenucima, a na asistenciju Petra Nenadića koji je odigrao spektakularno u francuskoj prestonici.

Sada već bivši srpski reprezentativac, predvodio je sastav Momira Ilića sa devet golova, od kojih se neki već vrte po špicama, i tako poslao PSŽ na teži put do fajnal-fora. U slučaju pobede, Parižani bi se plasirali direktno u četvrtfinale, a ovako će za Top 8 morati da se bore sa Elverumom.

Što se tiče Vesprema, za njoj ovaj meč nije imao poseban rezultatski značaj, pošto se od ranije znalo da će se kao četvrtoplasirani u grupi boriti sa Vardarom.

Ipak, to nije sprečilo goste da drugi put i sezoni savladaju Parižane.

PSG – Veszprem 39-40 (19-20)

PSG: Nikola Karabatic 8, Luc Steins 6, Kamil Syprzak 5, Mikkel Hansen 5, Nedim Remili 5, Luka Karabatic 3, Mathieu Grebille 2, Benoit Kounkoud 2, Ferran Sole 2, Sadou N´Tanzi 1.

Veszprem: Petar Nenadic 9, Rasmus Lauge 7, Andreas Nilsson 6, Manuel Strlek 6, Gasper Marguc 4, Kentin Mahe 3, Jorge Maqaueda 2, Blaz Blagotinsek 1, Adrian Sipos 1, Yahia Omar 1.

One Comment

  1. luka

    12/03/2022 at 09:05

    Zašto iznošenje neistina u naslovu, i tekstu?

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *