Pogledajte najbolji svetski rukomet na pesku! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Pogledajte najbolji svetski rukomet na pesku!

Pogledajte najbolji svetski rukomet na pesku!

0 komentar

Pominjanje „petka 13-og“ u većini ne budi lepe emocije, ali današnji „baksuzni petak“ će doneti radost nekim od najboljih svetskih selekcija u rukometu na pesku. Naime, danas će sportski centar u Muskatu, Oman biti domaćin odlučujućih mečeva na V IHF Svetskom prvenstvu u rukometu na pesku.

Svi koji do sada nisu bili u prilici da gledaju bar neki meč peščane verzije našeg omiljenog sporta, sjajnu priliku će imati već od 17.40h po vremenu u Balkan-Handball regionu.

Naime, upravo tada na vreli pesak Omana izlaze devojke Norveške i Mađarske u borbi za bronzanu medalju, dok će u meču istog značaja, ali u muškoj konkurenciji, na veliku scenu glavnog terena izaći peščani asovi Hrvatske i Rusije. Taj meč počinje u 18.30h.

Nove prvake Sveta u rukometu na pesku ćemo dobiti počev od 19.20h, kada će rukometašice Danske i Brazila pokušati da se domognu „svetskog zlata“, a krunu Prvenstva će predstavljati duel selekcija Brazila i Ukrajine. Muško finale je na programu od 20.10h.

Titula u ženskoj konkurenciji sigurno menja vlasnika, obzirom da ju je branila selekcija Norveške, dok su kod momaka Brazilci i dalje u prilici da „zaštite“ zlato iz Antalije 2010 i time broj osvojenih svetskih trofeja zaokruže trećim (bili su prvaci i na SP u Riju 2006.).

Svakako ne propustite današnje mečeve koje možete pratiti od 17:40h putem Internet „lajv strim“-a na adresi www.oman2012.info
X.Q
PHOTO: Uroš Hočevar /IHF

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball