"POSLE 10 MESECI SA LOPTOM U RUKAMA": Jovica Nikolić se vraća u Veclar - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa „POSLE 10 MESECI SA LOPTOM U RUKAMA“: Jovica Nikolić se vraća u Veclar

„POSLE 10 MESECI SA LOPTOM U RUKAMA“: Jovica Nikolić se vraća u Veclar

zika.bogdanovic
0 komentar

Sa 22 godine jedan od najtalentovanijih srpskih rukometaša, Jovica Nikolić, iskusio je najgore od života profesionalnog sportiste. Transfer iz Vojvodine u bundesligašku ekipu Veclara u leto 2022. godine nagoveštavao je da je korak napred u karijeri napravljen, ali je teška povreda kolena dovela do toga da perspektivni desni bek poslednju utakmicu odigra šestog aprila prošle godine u pobedi svog tima nad Gepingenom.

Više od 10 meseci traje oporavak od operacije hrskavice kolena i meniskusa, a dobra vest je da će se Nikolić od srede pridružiti svojim klupskim drugovima:

„U sredu putujem u Veclar. Gotovo je sa oporavkom. Spreman sam za loptu“, rekao je Jovica za Balkan-Handball.com.

Koliko će Nikoliću još biti potrebno vremena da nađe svoje mesto u sastavu ostaje da se vidi, ali je jasno da je jedan reprezentativac na putu povratka što će umnogome značiti „orlovima“ i za majski baraž sa selekcijom Španije.

Srpski desni bek je u dresu Veclara odigrao 22 utakmice i postigao 40 golova. Za reprezentaciju na velikim takmičenjima debitovao je na Svetskom prvenstvu 2023 u Poljskoj, ali se već u drugoj utakmici povredio.

Nadamo se da je vreme malera prošlo.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball