Poslednji čin kvalifikacija za EURO 2014: Čekaju se Slovenci i Makedonci - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Poslednji čin kvalifikacija za EURO 2014: Čekaju se Slovenci i Makedonci

Poslednji čin kvalifikacija za EURO 2014: Čekaju se Slovenci i Makedonci

zika.bogdanovic
0 komentar

Još šest mesta je ostalo nepopunjeno što se tiče EHF EURO 2014 u Danskoj. Među 10 reprezentacija koje su obezbedile plasman na naredno Evropsko prvenstvo, nalaze se i Hrvatska, Srbija i Crna Gora. Bosna i Hercegovina odavno nema nikakve šanse, dok će u poslednjim duelima, Makedonija i Slovenija morati do pobede pred svojim navijačima protiv Portugalije i Belorusije.

Prvi na megdan u poslednjem šestom kolu izlaze Crnogorci, Česima u Brnu od 14 časova. Put Češke, selektor Zoran Kastratović krenuo je sa slabijim sastavom u odnosu na duel sa Nemačkom, jer će šansu dobiti mlađi igraći (Kapisoda se oprostio, Rakčević, Mrvaljević i Mijatović).

Od 18 časova, može se očekivati lagana egzekucija Letonaca u duelu sa Hrvatskom, kojjim „Kauboji“ zatvaraju još jedan uspešan kvalifikacioni ciklus na prvom mestu.

Daleko će biti zanimljivija nedelja. Od 18 časova će pred 6000-7000 ljudi u „Stožicama“, Slovenija pokušati da izbori plasman na EURO 2014 pobedom nad Belorusijom ili čak i remijem manjim od 32:32.

Od 19 časova u „Čairu“ će igrati Srbija i Bosna i Hercegovina, dok od 20.30 u Skoplju Makedonci moraju da pobede Portugaliju ako žele da spoje tri velika takmičenja u nizu.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball