POVERENJE: Marko Tarabochia u Visli do leta 2019! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa POVERENJE: Marko Tarabochia u Visli do leta 2019!

POVERENJE: Marko Tarabochia u Visli do leta 2019!

zika.bogdanovic
0 komentar

Bosanskohercegovački reprezentativac, Marko Tarabokia (28) produžio je ugovor sa poljskom Vislom iz Plocka do leta 2019. godine. Nekadašnji srednji bek Zagreba i Maribora, stigao je u poljsku u redove Azoti Pulavija, odakle su krenuli novi putevi u karijeri. Jedan ka reprezentaciji Bosne i Hercegovine, za koju ga je „vrbovao“ tadašnji selektor Dragan Marković sa kojim je sarađivao u klubu, a drugi ka Visli iz Plocka, gde je došao leta 2015. godine.

  • Pre dve godine kada sam stigao u Vislu, shvatio sam da sam napravio veliki korak u karijeri. Došao sam u veliki klub i dan-danas mislim da je to tako. Drago mi je da mi trener veruje. Pjotr nije samo dobar trener, već i dobar čovek. Pravi odličnu atmosferu u ekipi, priča dosta sa nama i drago mi je da ćemo sarađivati i u buduće – rekao je Marko, a trener Pjotr Przbecki, ovako je prokomentarisao produžetak:
  • Marko je neko ko dobro vodi našu igru. Različit je tip igrača od Nemanje Obradovića koji dolazi, tako da nam to pruža šansu za više varijanti u igri – jasan je trener Visle.

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball