Predsednik Monpeljea demantuje: Dijego Simonet ostaje! – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Predsednik Monpeljea demantuje: Dijego Simonet ostaje!

Nakon pisanja francuskog regionalnog lista „Midi Libre“ da Dijego Simonet namerava da po okončanju sezone ode iz Monpeljea i pridruži se rođenom bratu u španskoj Kuenki, rukovodstvo francuskog kluba reagovalo je objavivši demanti.

Podsetimo, po pisanju pomenutog medija, Simoneta bi na mestu srednjeg beka trebalo da zameni Staš Skube, koji bi u tom slučaju bio pozajmljen od strane Lomza Vive Kielcea.

Međutim, ove navode je zvaničnim saopštenjem demantovao predsednik Monpeljea Žulijen Deljari:

-Klub nastavlja sa politikom produžavanja saradnje sa našim najvažnijim igračima. Nastojimo da napravimo snažan, još jači tim, pogotovu jer se bliži naša 40-godišnjica postojanja. Klub će o tome na vreme informisati medije i navijače.

-„Midi Libre“ je vrlo nezrelo pokušao da  dezinformiše javnost o preranom odlasku Dijega Simoneta. Ta informacija je netačna, i jako mi je žao što je plasirana od strane regionalnih dnevnih novina, od kojih smo očekivali da pomogne u razvoju kluba. Šta više, ovo se dogodilo 48 sati pred vrlo važan revanš meč osmine finala Lige šampiona. 

-Nedavno sam razgovarao sa Dijegom o jubilarnoj sezoni i stavio mu do znanja da želimo nastavak saradnje. Simonet jeste i biće važan deo Monpeljea. Neka naši navijači i partneri budu sigurni da će Monpelje i Simonet nastaviti zajednički put započet još 2013. godine – stoji u saopštenju koje je potpisao predsednik Deljari.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *