Pribak u RUKOMETNOJ TVRĐAVI: Nije me hteo u Vardaru, ali zbog Raula bih krenuo pešaka za Pariz! - Balkan-Handball.com
Naslovna Intervju nedelje1 na 1 Pribak u RUKOMETNOJ TVRĐAVI: Nije me hteo u Vardaru, ali zbog Raula bih krenuo pešaka za Pariz!

Pribak u RUKOMETNOJ TVRĐAVI: Nije me hteo u Vardaru, ali zbog Raula bih krenuo pešaka za Pariz!

Marko Marjanović
0 komentar

Proslavljeni srednji bek i nekadašnji makedonski reprezentativac, a trenutno jedan od najvažnijih šrafova šampionske ekipe Vojvodine, Nemanja Pribak, gostovao je u našem podkastu “ RUKOMETNA TVRĐAVA“. U dugom, jako zanimljivom i prilično ekskluzivnom razgovoru sa Markom Marjanovićem, Nišlija se osvrnuo i na period saradnje sa aktuelnim trenerom PSŽ-a Raulom Gonzalesom.

-Nisam pristrasan ni najmanje, pa ja sam otišao iz Vardara kada je on bio trener. Sergej Samsonenko mi je rekao da mogu ostati ali da neću biti u prvom planu, figurirao bih kao treći srednji bek, ja to jednostavno nisam želeo i otišao sam u Bešiktaš. Dakle, ja mogu reći da me Raul u tom trenutku nije želeo. Međutim, čak i da je to zaista tako, ja o tom čoveku imam najbolje moguće mišljenje. Uvek ću njega pominjati kao najsvetliji trenerski primer, jer je, pre svega, velika ličnost i čovek, a potom i trener. Kod njega ne postoji sujeta. Miran, staložen, tih, uvek ima vremena za razgovor, u pola dana i u pola noći.

-Kada sam otišao iz Vardara, on je bio selektor reprezentacije i pozvao me je u nacionalni tim. Iskreno, ja tada nisam želeo da igram ali me je on praktično naterao, jer tom čoveku je jako teško reći „ne“. Sada da me pozove u Pariz, krenuo bih peške zbog njega i za njega – rekao je Pribak između ostalom u razgovoru za naš portal.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball