Radivojević i Borzaš posle evro debija: Moramo da menjamo neke stvari - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Radivojević i Borzaš posle evro debija: Moramo da menjamo neke stvari

Radivojević i Borzaš posle evro debija: Moramo da menjamo neke stvari

zika.bogdanovic
0 komentar

Kolstad je protutnjao Bitoljem na evropskom debiju oba tima. Razlika u klasi bila je vidljiva u duelu makedonskih i norveških šampiona, ali pred Eurofarm Pelisterom je još 13 utakmica i puno šansi za popravni.

  • Malo je teže pričati nakon ovog rezultata. Šteta što pored ovakve publike i atmosfere nismo uspeli da odigramo bolju utakmicu, ali treba da budemo svesni na kom smo mi a na kom su oni individualnom nivou. Ako nismo svi kao jedna ekipa ne možemo da pobedimo. Večeras ćemo razmišljati o našim greškama i o tome šta smo radili ali to sutra mora da se zaboravi jer nas čeka možda i najbitnija utakmica protiv Vardara u Skoplju. Večeras je dozvoljeno da se razmišlja o greškama i ovoj utakmici ali već od sutra mora da se okrene novi list – rekao je Bogdan Radivojević nakon meča i odgovorio na pitanje da li će Eurofarm biti bolji za sedam dana u Danskoj.
  • Ja se iskreno nadam, ali ako budemo igrali ovako od Alborga ćemo izgubiti 15 razlike. Sigurno su jači i individualno i kao tim. Mi moramo da promenimo dosta toga i da se nadamo najboljem.

Uroš Borzaš imao je svoj evropski debi pred bitoljskom publikom:

– Mislim da je napad odlučio, nismo bili dovoljno agresivni, nismo koristili neke stvari koje smo morali. Oni su se pripremili na naše šutere, bilo je jako teško igrati i naravno kako izgubiš loptu oni će to u kontri da kazne, znamo kakve su skandinavske ekipe.

Sledi vam meč protiv Vardara. Šta očekujete u toj utakmici i da li ćete se bolje pripremiti za sedam dana u Danskoj?

– Utakmica protiv Vardara neće biti odlučujuća jer je početak prvenstva ali je jako bitna za nas. Prvenstveno da pobedimo i ostvarimo prvu pobedu u novoj sezoni. Znamo koliko to nama znači i koliko će značiti kasnije što se tiče Alborga prilično ista ekipa kao i Kolštad malo kvalitetnija sa širim rosterom. Treba isto da se pripremimo i ispoštujemo bolje stvari što smo se dogovorili i odigramo agresivnije i mnogo energičnije.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.