Balkan-Handball.com

Raul Gonzales o Poljacima: Talant i ja znamo sve jedan o drugom

Vardar i Kielce, Makedonija i Poljska, sin i otac, dva prijatelja i saradnika Raul Gonzales i Talant Dušebajev, ukrstiće koplja u četvrtfinalu EHF Lige šampiona. Vardar je dobio tim koji ima najmanji renome iz prvog šešira, ali koji je favorit, po istom tom rejtingu, koji je Kielce odveo i na F4 EHF Lige šampiona 2013. godine. Španski trener na klupi Vardara Raul Gonzales, ovako je prokomentarisao sudar sa poljskim šampionom:

– Kielce je jedan od najboljih svetskih timova, predvođen sjajnim trenerom i biće izuzetno teško eliminisati ih. U ovom momentu me zanima samo prvi meč u Skoplju, koji moramo da dobijemo ako želimo da ostanemo u igri za Keln. Ne opterećujem se sa koliko razlike bi to trebalo da bude. Motivacija će biti ključna, a mi smo do sada pokazali da u ovakvim mečevima dajemo maksimum – rekao je Gonzales i dodao:

– Odlično se poznajem sa Talantom, njegova razmišljanja i kvalitete, kao što on sve zna o meni. Biće interesantno odmeriti snage u ovakvom duelu. Svaki meč je priča za sebe i sa nestrpljenjem ih očekujem – zaključio je Španac.

Prvi meč će se igrat u Skoplju 11 ili 12. aprila, a revanš je sedam dana kasnije.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *