Zvanično: Danska i Brazil pred praznim tribinama zbog koronavirusa - Balkan-Handball.com
Naslovna EvropaReprezentacija Zvanično: Danska i Brazil pred praznim tribinama zbog koronavirusa

Zvanično: Danska i Brazil pred praznim tribinama zbog koronavirusa

Ognjen Borjanović
0 komentar

Danska rukometna federacija objavila je da će ženska reprezentacija u martu pred praznim tribinama ukrstiti koplja sa Brazilom. Nakon konsultacija i dogovora sa premijerom doneta je takva odluka, a vlasnicima karata biće refundiran novac.  Sve kako bi se sprečilo širenje koronavirusa. 

Pored toga, premijer Mete Fredriksen rešio je da budu zabranjena sva okupljanja sa više od 1.000 ljudi. Naravno kako bi se zaustavila infekcija.

To će imati uticaja i na dansko prvenstvo, te će utakmice u okviru HTH Lige, Primo Turs lige i 1. divizije u Martu biti ograničene na 1.000 gledalaca.

Pored toga očekuje se i pomeranje Santander fajnal-fora iz istog razloga, a kako kaže sportski direktor danskog rukometnog saveza Morten Henriksen žao nam je, ali je ozbiljnost u ovim momentima najvažnija.

  • Žao nam je što će reprezentacije igrati pred praznim tribinama, kako zbog igrača tako i zbog publike koji su se radovali meču i debiju Jespera Jensena na klupi ženske reprezentacije. Istovremeno ozbiljno shvatamo preporuke i naravno sledimo smernice vlasti.

 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball