RSS i kompanija "Mozzart" potpisali ugovor o saradnji - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa RSS i kompanija „Mozzart“ potpisali ugovor o saradnji

RSS i kompanija „Mozzart“ potpisali ugovor o saradnji

Marko Marjanović
0 komentar

Rukometni savez Srbije i kompanija „Mozzart“ potpisali su sporazum o saradnji u naredne četiri godine i postali partneri. Potpisnici sporazuma, Milena Delić, predsednica UO Rukometnog saveza Srbije i Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije „Mozzart“ istakli su zadovoljstvo zbog međusobne saradnje u nadi da će zajedno postići velike uspehe i doprineti popularizaciji rukometa.

Svečanom potpisivanju sporazuma prisustvovali su i selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Toni Đerona, kapiten  Nemanja Ilić i direktor Ratko Nikolić. Srpske rukometaše od 13. do 30. januara 2022. godine očekuje Evropsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj, a uoči važnog takmičenja.

Milena Delić, predsednica UO Rukometnog saveza Srbije:

  • Pre godinu dana su se dogodile velike promene u Rukometnom savezu Srbije sa ciljem da krčimo put ka ozdravljenju rukometa i postizanju boljih rezultata. Ponosni smo što je ovako velika kompanija kao što je Mozzart prepoznala nas kao partnere da zajedničkim snagama krećemo na taj put i da u naredne četiri godine zaista budemo ponosni i još uspešniji – mi na terenu, a Mozzart u svom poslovanju.

Nemanja Ilić, kapiten rukometne reprezentacije Srbije:

  • Drago mi je što je kompanija kao što je Mozzart prepoznala to što radimo i da rukomet pokušavamo da vratimo na stare staze, tako da nam je čast zbog saradnje i daćemo sve od sebe da se pokažemo u najlepšem svetlu. Isto tako se nadam da će nam kompanija Mozzart pomoći u našim težnjama kako bismo napravili što veći uspeh.

Kompanija Mozzart ulaže u Besplatne škole sporta širom zemlje, a jedna od njih je u Aranđelovcu, gde 100 mališana ima priliku da prave prve rukometne korake bez plaćanja članarine.

  • Samim tim što Mozzart ima kampanju Besplatnih škola rukometa, pomoći će da novi klinci za nekoliko godina konkurišu za mlađe reprezentativne selekcije, a u budućnosti se nadam i za seniorsku selekciju. To je veoma značajna stvar za nas i nadam se da će se sa kampanjom nastaviti i da će biti još više dece koja treniraju rukomet, naglasio je Nemanja Ilić.

Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart izarazio je nadu da će ovo partnerstvo pomoći Rukometnom savezu u ostvarivanju svih ambicija:

  • Na nedavnom Svetskom prvenstvu smo videli koliko potencijal imaju naše rukometašice, a i „orlovi“ su na sjajnom putu i želimo im puno uspeha na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Interesovanje za rukomet nikada ne jenjava, što se lepo vidi i na primeru naše Besplatne škole u Aranđelovcu, u kojoj već mesecima trenira više od 100 dečaka i devojčica. Sve to pokazuje koliko je ova igra popularna među decom i treba da iskoristimo ovaj momenat i zajedničkim snagama da radimo na poboljšanju uslova za bavljenje ovim sportom.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball