Balkan-Handball.com

RUKOMETNI ZEMLJOTRES: Najbolji mladi „peskaši“ u borbi za evropska odličja – LIVE!

Ovog vikenda, centar evropskog rukometa na pesku se nalazi u španskom gradiću Lorka u kome se održava Evropsko prvenstvo u rukometu na pesku za selekcije U18.

Predivan rekonstruisani centar grada, koji je pretrpeo razaranja u jakom zemljotresu 2011. godine, scenario je na kome se održavaju mečevi ovogodišnjeg EP. Grad u kome ljudi žive u kontinuitetu od prvog naseljavanja pre oko 5500 godina, ustupio je prostor na glavnim trgovima terenima na kojima se mladi „peskaši“ bore za pobede i slavu. Posle dva dana preliminarnih mečeva, a potom i četvrtfinala i polufinala, znane su ekipe koje će se u odlučujućim mečevima boriti za

Kod devojaka, za bronzu se bore Španija i Turska (15h), dok će finale igrati Mađarska i Rusija (17h). Kod momaka,bronzu će „loviti“ Rusija i Hrvatska (16h), dok će za svojim „El Dorado“-m u pesku Lorke tragati mladi Španci i Mađari (18h).

Svi mečevi mogu biti praćeni posredstvom Internet live stream-a na adresi http://www.weye.tv/es/empresa/103/campeonato-europa-juvenil/  .

Imajte u vidu da se ovogodišnje EP igra po eksperimentalnim pravilima po kojima je gol postignut iz „cepelina“ vredan tri poena.

One Comment

  1. Huge metal fan

    13/07/2014 at 23:17

    and the 2 gold medal goes to… Hungary!
    Bravo momci/djevojke!

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *