Silvio Ivandija pred Vesprem: Napravićemo im probleme! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Silvio Ivandija pred Vesprem: Napravićemo im probleme!

Silvio Ivandija pred Vesprem: Napravićemo im probleme!

zika.bogdanovic
0 komentar

Rukometaši PPD Zagreb dočekuju u subotu od 18 časova Vesprem u prvom meču osmine finala EHF Lige šampiona. Hrvatski šampion je autsajder u duelima sa aktuelnim vicešampionom najkvalitetnijeg klupskog takmičenja, ali daleko od toga da će Silvio Ivandija i njegovi puleni izaći pred punu „Arenu“ sa belom zastavom. To je i najavio trener koji je ove sezone na klupi zamenio Veselina Vujovića.

  • Za Veszprem se pripremamo cijeli tjedan. Čak smo i kup utakmicu u Križevcima iskoristili kako bi uigrali neke kombinacije jer znamo kako nam u goste dolazi najzahtjevniji mogući protivnik. Kod njih opasnost prijeti sa svih strana, a na svakoj poziciji imaju barem dva kvalitetna igrača. Rekao bih, ipak, kako im je suradnja vanjskih igrača i pivota možda i najjače oružje. Oni se u zadnje vrijeme dižu u Ligi prvaka i sada dolaze na onu svoju radnu temperaturu. Mi smo, s druge strane, u dva navrata kroz SEHA ligu pokazali da se možemo nositi s njima i ta prva pobjeda nakon 16 godina nije se dogodila slučajno. Siguran sam da ćemo im opet napraviti velike probleme kako u Zagrebu tako i u Mađarskoj – poručio je trener PPD Zagreba Silvio Ivandija.
  • Mislim da ove dvije utakmice SEHA lige o kojima govori trener neće imati previše dodirnih točaka s ova dva dvoboja koja su pred nama. Veszprem je na papiru sigurno favorit, ali mislim da mi trebamo odigrati 60 najboljih minuta ove sezone i u tom slučaju se nadam da će rezultat doći. O njihovoj širini dovoljno govori podatak da se jedan Marko Kopljar nije skidao za utakmice Lige prvaka. Ej ljudi, Marko Kopljar. U svakom slučaju ako se krenemo nadtrčavati s njima nemamo nikakve šanse, ali ako odigramo obranu onako kako mi to znamo i ako odigramo utakmicu na mali broj golova onda možemo iznenaditi – dodao je kružni napadač PPD Zagreba Igor Vori

FOTO: Jozo Čabraja

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball