Super Gloub 2013: Barsa i HSV brzo i lako do pobeda - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Super Gloub 2013: Barsa i HSV brzo i lako do pobeda

Super Gloub 2013: Barsa i HSV brzo i lako do pobeda

zika.bogdanovic
0 komentar

Drugi dan nezvaničnog svetskog klupskog prvenstva u Dohi, Super Glouba 2013, nisu viđena iznenađenja. Barselona je savladala brazilski Taubate 32:18 (15:10), sa pola gasa, predvođena najboljim strelcem Soraindom (7) i raspoloženim golmanskim parom Šarić – Šterbik, koji je imao preko 50% odbrana. Kire Lazarov je postigao četiri pogotka. U istoj grupi, plasman u polufinale je izborio tuniški predstavnik Sahel pobedom nad katarskim Al Rajanom 30:23 Ilije Puljevića. Tunišani su se pokazali kao bolji rival i zasluženo slavili, pa ni solidnih 10 odbrana Vlade Božića nije pomoglo. Bagarić je postigao četiri pogotka za poražene, a Nuić se jednom upisao u strelce.

STATISTIKA

U drugoj grupi, HSV je imao lakši trening sa Sidnejom 35:15. Domagoj Duvnjak je odmarao, a na sceni je bio Žarko Marković, strelac osam golova. Petar Đorđić je postigao dva, a Davor Dominiković jedan gol.

STATISTIKA

Najzanimljivije je bilo u duelu El Džaiša i Al Sada – 22:22 posle koga je jasno da će polufinaliste odrediti duel poslednjeg kola između HSV-a i Al Sada. Zoran Roganović je za El Džaiš postigao tri pogotka, Janko Kević se nije upisao u strelce, dok je sa druge strane Mario Tomić jednom bio precizan. Marko Pandžić se nije upisao u strelce.

STATISTIKA

 

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball