Taleski pred Vesprem: Svi znamo šta nas čeka – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Taleski pred Vesprem: Svi znamo šta nas čeka

U četvrtak od 18.45, počeće prvi meč osmine finala EHF Liga šampiona između Vardara i Vesprema. Makedonski predstavnik će, pred praznim tribinama dvorane „Jane Sandanski“, pokušati da iznenadi favorita i ostane u igri pred revanš koji je na programu 8. aprila u Mađarskoj.

Jedna od uzdanica tima Stevčeta Alušovskog i eventualno iznenađenje za protivnika, mogao bi biti Filip Taleski. Reprezentativni levi bek igra u sve boljoj formi i deluje da je blizu nivoa koji se od njega očekuje, ali mu je jasno da će protiv velikog favorita trebati više „X faktora“.

-Vesprem je ekipa koja nam je dobro poznata. Mnogo stvari se promenilo od početka sezone, pogotovu u našem timu. U ovom trenutku imamo mnogo više igrača koji su u celosti adaptirani na igru koju forsiramo. Naš protivnik igra odličnu i čvrstu odbranu. Mi u napadu moramo brzo rešavati situacije u napadu, moramo im odgovoriti na isti način. Za nama je težak period, ali smo motivisani da se pokažemo u pravom svetlu u ovom izrazito teškom dvomeču. Svi znamo šta nas očekuje – rekao je Filip Taleski.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *