Tamše posle, i pred Bešiktaš: Jako me ljuti i nervira reakcija kod odbijenih lopti! (Video) - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Tamše posle, i pred Bešiktaš: Jako me ljuti i nervira reakcija kod odbijenih lopti! (Video)

Tamše posle, i pred Bešiktaš: Jako me ljuti i nervira reakcija kod odbijenih lopti! (Video)

Marko Marjanović
0 komentar

U prvoj od dve utakmice koje će Nekse i Bešiktaš odigrati u dva dana u Našicama, hrvatski predstavnik slavio je sa pola gasa, 32:26. Naredni duel ovih rivala u EHF Ligi Evrope na programu je već u utorak od 18.45, na istom mestu. 

Novi trener hrvatskog viceprvaka, Branko Tamše, počeo je svoj mandat sa dve pobede u ovom evropskom takmičenju. On je nakon meča istakao čime je zadovoljan, a čime ne nakon duela sa turskim predstavnikom.

-Znajući da imamo dve utakmice u dva dana, važno mi je bilo da izrotiram sve igrače ako se otvori prilika, i srećom otvorila se. To je moj stil rukometa, upotrebiti što više igrača, koliko je moguće. Želimo određen ritam igre, a u tom ritmu se još uvek uigravamo. Igrači već polako prihvataju moje ideje, već sam naglasio da to neće moći preko noći. Čestitam igračima na borbi, zalaganju i pobedi. Bilo je previše odbijenih lopti koje su igrači Bešiktaša pokupili i iskoristili, a to je segment igre koji me jako, jako ljuti i nervira. To i igrači znaju. Nadam se da se sutra to neće dešavati, ili bar da se smanje takve situacije, a važno mi je da vremenom taj problem iščezne iz naše igre. 

-Sutra je nova utakmica, novih 60 minuta, krećemo od 0:0. Mi znamo šta moramo da napravimo. Ako momci reaguju kao u prethodne dve utakmice, sve će biti u redu.

Saša Barišić Jaman

-Trener je rekao i dobre i loše stvari. Bešiktaš je igrao korektno, sutra je nova utakmica, prilika da se još malo naviknemo na novi način rada i novi stil igre sa trenerom Tamšeom, Dobro je da smo izrotirali sve igrače, sprečili eventualni premor u drugoj utakmici. Sutra sigurno neće biti lagano. 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball