"TOČI SE U KILCEU": Pivarski brend LOMZA stao iza kluba! - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa „TOČI SE U KILCEU“: Pivarski brend LOMZA stao iza kluba!

„TOČI SE U KILCEU“: Pivarski brend LOMZA stao iza kluba!

zika.bogdanovic
0 komentar

Spas u pravi čas! Osvajači EHF Lige šampiona 2016, rukometaši Kielcea, dobili su generalnog sponzora čije ime će stajati uz klub u naredne četiri godine. U pitanju je jedan od najvećih pivarskih brendova centralne Evrope, pivo Lomza, pa će klub nositi ime LOMZA VIVE Kielce.

  • Ovo je poseban momenat za nas kada uspostavljamo saradnju sa najboljim timom u istoriji poljskog rukometa. Potpisivanjem ugovora želimo da ih podržimo da ostvare još više pobeda i razviju klub još više. Naši brendovi imaju mnogo toga zajedničkog.Tamo su gde su emocije. Nemam sumnje da će naša saradnja biti uspešna, rekla je predstavnica LOMZA brenda Jagoda Ivančuk.
  • Veoma sam srećan da objavljujemo ovu vest danas. U Legionow hali doživeli smo puno emocija, pozitivnih i negativnih, ali uvek smo se držali zajedno. Iza nas je veoma težak period, izdržali smo, i veoma sam zahvalan svima koji su nas podržavali tokom ovih meseci.

Brend LOMZA odlučio je da u imenu zadrži ime VIVE kao izraz „poštovanja prema svemu onome što je firma Bertusa Servara učinila za klub u prethodnim godinama“.

Vreme je da se krenu potoci piva u Kilceu, klub je spašen.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball