Tunišanin Žaluz blizu Kila - Poljaci sele Ilića u Plok - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Tunišanin Žaluz blizu Kila – Poljaci sele Ilića u Plok

Tunišanin Žaluz blizu Kila – Poljaci sele Ilića u Plok

zika.bogdanovic
1 komentar

Nemački mediji kao vest dana prenose informaciju da je tuniški reprezentativac, Vael Žaluz (21) veoma blizu potpisivanja ugovora sa nemačkim Kilom. Perspektivni levi bek, visok 197 cm, istakao se dobrim partijama na Olimpijskim Igrama u Londonu, ali pre svega u dresu saudijskog Mudara na meču sa „Zebrama“ u okviru Super Glouba u Kataru prošlog leta. Tada je verovatno i počelo interesovanje nemačkog tima za momka, koga je i srpska publika mogla da vidi na pripremnom meču za London, kada su Tunišani gostovali u Smederevu.

Sloboda Žaluza se procenjuje na nekih 100 do 120.000 EUR, a toliko je navodno Kil spreman da plati tuniškom Hamametu, gde nastupa Vael. Paralelno sa ovom vesti, vodeći poljski mediji su krenuli u nagađanja, da li će kapiten reprezentacije Srbije, Momir Ilić, od sledeće godine obući dres Visle iz Ploka po isteku ugovora sa Nemcima. To je najbolji srpski rukometaš nekoliko puta negirao, ističući da je ugovorom vezan za Kil i da su mu sva razmišljanja vezana za ostanak u klubu.

Pored Ilića i Danijelu Narcisu ističe ugovor sa „Zebrama“, a on je već izrazio želju da se vrati kući u Francusku.

 

 

 

Možda vam se dopadne

1 komentar

Rasmus Lauge na korak od Kila :: Balkan Handball 20/02/2013 - 11:04

[…] je već krenuo u podmlađivanje sastava. Iz generacije 1991, doveden je Tunišanin Vael Žaluz. Danije Narcis odlazi u PSŽ, a za sada je nepoznata sudbina srpskog reprezentativca, Momira […]

Odgovori

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball