U 20 Euro 2018: Poraz Hrvata od Španije, bez bodova u drugi krug - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa U 20 Euro 2018: Poraz Hrvata od Španije, bez bodova u drugi krug

U 20 Euro 2018: Poraz Hrvata od Španije, bez bodova u drugi krug

Marko Marjanović
0 komentar

Veoma važnu, možda i ključnu borbu za plasman u polufinale U 20 Evropskog šampionata u Sloveniji, Hrvatska je faktički izgubila već u prvom poluvremenu. U okviru trećeg kola grupe C prve faze takmičenja, Španija je bila bolja 36:31 (20:12), pa će izabranici Vladimira Vujovića bez bodova u naredni krug.

„Furija“ je u prvih 30 minuta stekla nenadoknadivu prednost, pa je bolja igra Hrvata u nastavku bila dovoljna samo da se ublaži poraz, koji se nijednog trenutka tokom meča nije doveo u pitanje…

Josip Šarac je ponovo bio najefikasniji u hrvatskim redovima sa šest golova, jednim više od Filipa Vistoropa. Po tri su dodali Martinović i Štrbdad. U pobedničkim redovima, istakli su se Robira sa osam pogodaka,  Serano sa sedam, Aristi sa šest i Navaro sa pet.

Hrvatska nadmetanje nastavlja u utorak od 13.00, kada će u areni „Zlatorog“ igrati protiv drugoplasiranog tima grupe D, a to će biti pobednik dvoboja Danske i Francuske. Prvi u tom skupu je Portugal, sa kojim će Vujovićevi izabranici ukrstiti koplja u sredu od 15.00. 

 Foto: Jurij Kodrun/M20 EHF EURO 2018

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball