Balkan-Handball.com

Vaše mišljenje: Zaječar „viđen“ u eliti

Kvalifikacioni turniri EHF Lige šampiona u konkurenciji žena, započeli su pobedom FTC-a nad slovačkom IUVENTOM 40:26, a odmah zatim i trijumfom Lajpciga nad Parizom 21:16 na „Wild Card turniru“. Danas su na programu polufinala svih preostalih turnira, a sa ovih prostora novi pokušaj da se domognu elite imaće Zaječar i Metalurg.

Na postavljeno pitanje u anketi o mogućnostima Zaječara, 49% vas misli da će Zaječarke u Ligu šampiona, dok 21% smatra da će izgubiti u finalu. Vas 17% misli da će Zaječar osvojiti treće mesto, a da će srpske šampionke doživeti debakl sa dva poraza smatra 13% ispitanika.

Meč sa ruskim Rostovom počinje u 18.30, a dva sata ranije igraju Kluž i Muratpaša, čiji meč prenosi rumunski Digisport. Ako bude linka, pravovremeno ćemo vas obavestiti.

Sorry, there are no polls available at the moment.

2 Comments

  1. Zajecar

    22/09/2012 at 12:22

  2. Zajecar

    22/09/2012 at 12:22

    Rostov Don – RK Zaječar, kvalifikacije za Ligu Šampiona, 18.30 po srpskom vremenu, možete pratiti direktan prenos utakmice preko satelita na DigiSport 2, ili preko sajta http://tvronline.com/digi-sport-plus/. Potrebno je da pre toga instalirate Sopcast 3.5.0 i da ovaj sajt otvorite preko Internet Explorera.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *