Vujović: Plašim se posledica ovakvog poraza, čeka nas Eurofarm Pelister! (Video) – Balkan-Handball.com
Balkan-Handball.com

Vujović: Plašim se posledica ovakvog poraza, čeka nas Eurofarm Pelister! (Video)

Ništa manje od očekivanog, Ivica Obrvan i Veselin Vujović došli su u potpuno različitim raspoloženjima na pres konferenciju nakon dramatičnog okršaja PPD Zagreba i Vardara, koji je hrvatski šampion rešio u svoju korist 23:22 (14:12), zahvaljujući preokretu u samoj završnici duela.

-Dok je Obrvan istakao spretnost i sreću kao faktore koje su doveli do velikog slavlja njegove ekipe, ali pre svega svakodnevni marljiv rad, Veselin Vujović je izneo razočaranje igrom svog tima u završnici, a i samim kvalitetom utakmice.

-Nas za sedam dana očekuje izuzetno važan dvoboj sa Eurofarm Pelisterom u prvenstvu, i bojim se da će ovaj poraz jako negativno uticati na moje igrače pred taj meč. Izgubili smo dobijeno, napravilo smo nedopustive greške u odlučujućim trenucima.

-Ja ne znam šta se desi pa PPD Zagreb i Vardar igraju ovako ružne utakmice kada se sastanu, a protiv drugih rivala, svi se slažu, igramo vrlo dopadljiv rukomet. Ova utakmica je bila užasna za gledanje, sa katastrofalnim kvalitetom igre – rekao je između ostalog crnogorski stručnjak.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *