Balkan-Handball.com

ZAGREB JOŠ DALJE OD TOP 16: Šveđani skinuli skalp PIK Segeda!

Nije Albin Lagergren razmišljao puno o kolegama iz PPD Zagreb kada je 11 puta tresao mrežu Marina Šege u pobedi svog Kristijanštada nad PIK Segedom 33:32, ali im je ipak zagorčao život u borbi za TOP 16 EHF Lige šampiona.

Šveđani su došli do šest bodova, sa dve pobede nad Kielceom i mađarskim vicešampionima, odnosno, dva remija protiv Zagreba i u Plocku.

Poprilično je jasno, Šveđani će imati meč loptu protiv Visle u svojoj dvorani. Sa osam bodova, Zlatko Saračević bi morao da napravi čudo kako bi ih stigao. Pod tim se podrazumeva da u narednih pet mečeva tri puta slavi i to u direktnom duelu, protiv Visle u Plocku, i još jednom. U Zagreb stižu Rajn Nekar Leven i Nant, putuje se u Segedin.

IFK Kristianstad -MOL-PICK Szeged 33-32 (16-13)
IFK Kristianstad: Kappelin – Sörensen, Lagergren 12, Gudmundsson 2, Arnarsson 2, Freiman 2, Hallén 3, L. Larsson, Henningsson 4, J. Larsson, Lipovac 4, Chrintz 2/2, G. S. Jónsson 2. 
MOL-PICK Szeged: Sego – Sostaric 2, Balogh 7/5, Skube 3, Bánhidi, Gorbok 1, Källman 3, Blazevic, Buntic 5, Sigurmannsson, Zsitnyikov, Gaber 5, Bodó 

PHOTO: IFK Kristianstad Facebook

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *