Zagreb srušio Vesprem, Goluža: Hvala onima koji su verovali u mene - Balkan-Handball.com
Naslovna Evropa Zagreb srušio Vesprem, Goluža: Hvala onima koji su verovali u mene

Zagreb srušio Vesprem, Goluža: Hvala onima koji su verovali u mene

zika.bogdanovic
0 komentar

Treći dolazak Slavka Goluže na klupu Zagreba bio je prava šok terapija za momke u plavim i belim dresovima. O tome najbolje govori i pobeda nad mađarskim Vespremom…

  • Čestitke mojim igračima i hvala im na ovoj igri danas. Sjajna utakmica, ponajprije u obrani s naše strane danas. Rekao sam igračima na poluvremenu da moraju pronaći način da pobjede sami sebe kako bi mogli pobijediti protivnika i mislim da su u tome uspjeli. Možda sam u Veszpremu pogriješio što nisam više prilike dao Karpu Sirotiću koji je danas napravio razliku na terenu i na tome mu čestitam. Zbog nekoliko isključenja u prvom dijelu smo dozvolili gostima da povedu u ovoj utakmici međutim u drugom dijelu je sve došlo na svoje mjesto. Emotivna situacija za mene, velika pobjeda protiv kluba kojeg volim, cijenim i poštujem. Iskoristio bih priliku da pobjedu posvetim svojoj obitelji i prijateljima koji su cijelo vrijeme bili tu za mene i vjerovali u mene. Hvala i navijačima na njihovom doprinosu, evo jučer smo do kasno u noć sjedili i pripremali taktiku za ovu utakmicu i mislim da se zaista isplatilo – rekao je Goluža, dvostruki olimpijski šampion kao igrač, a osvajač bronzanih odličja kao hrvatski selektor.
  • Sjajna utakmica s naše strane, posebno u obrani. Prošlotjedni poraz u mađarskoj nam je teško pao jer je cijela ekipa smatrala da smo zaslužili više od nula bodova za ono što smo pokazali. Zbog toga smo možda s malo previše emocija ušli u današnji susret međutim, kako je i trener rekao, kasnije je sve došlo na svoje. Nismo im dozvolili da preuzmu konce utakmice, odigrali smo sjajno i na kraju moram reći da je osjećaj zaista fenomenalan – bio je jasan najefikasniji, srednji bek Karpo Sirotić.

Mandatory Credit ©SEHA/ Nebojša Tejić

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball