Dibirov o Dodiću i Kosu: Stefan nije pokazao ni 50% - Kos ima m...a, biće odličan! - Balkan-Handball.com
Naslovna PODCAST Dibirov o Dodiću i Kosu: Stefan nije pokazao ni 50% – Kos ima m…a, biće odličan!

Dibirov o Dodiću i Kosu: Stefan nije pokazao ni 50% – Kos ima m…a, biće odličan!

zika.bogdanovic
1 komentar

Legendarni Rus, Timur Dibirov, jedan od četvorica rukometaša koji su postigli hiljadu i više golova u EHF Ligi šampiona, bio je gost podcasta Balkan-Handball.com u kome je pričao na razne interesantne teme vezane za svoju karijeru, ali i rukomet uopšte. Jedno od pitanja bilo je vezano i za njegove mlade srpske saigrače u Zagrebu, Stefana Dodića koji je za hrvatske šampione nastupao prošle sezone, i Miloša Kosa, s kim je cimer ove sezone.

Dibirov nije štedeo komplimente:

– Stefan nije još pokazao ni 50% onog što može. Video sam ga u Vardaru pola godine i u Zagrebu jednu sezonu. Imao sam mogućnost da ga vidim u najboljim trenucima, toliko vidi rukomet, toliko gleda. Ja spavam, odmaram pre utakmice, on gleda neki video, vidi stvari na svoj način. Ne mislite da mu je nešto strašno sa kolenom. Ima on neki problem, ali više je to nešto hronično, samo da se nađe pravilna terapija. Ni Kos nije igrao zbog leđa pola godine, i ništa nije izgubio od rukometa, bio je i bolji posle -rekao je Timur.

O Milošu Kosu imao je šta da kaže:

– Biće odličan! Moraš da ga smiruješ, jer su njegove ambicije takve da bi igrao dve utakmice na dan. Želi da bude najbolji igrač u najboljem klubu. Impresioniran sam mentalitetom Kosa. To da šutneš Landinu sa zemlje gore za pobedu. Za to moraš da imaš m.d. – jasan je Dibirov.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Balkan-Handball.com (@balkanhandball_official)

Možda vam se dopadne

1 komentar

dane 07/04/2024 - 09:00

Tvojih 50 posto je Stefanovih 100 posto . Ne zavaravaj se

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball