Drugi Kamp "Kiril Lazarov 7" na Ohridskom jezeru narednog leta - Balkan-Handball.com
Naslovna Projekti Drugi Kamp „Kiril Lazarov 7“ na Ohridskom jezeru narednog leta

Drugi Kamp „Kiril Lazarov 7“ na Ohridskom jezeru narednog leta

zika.bogdanovic
0 komentar

Drugi Kamp „Kiril Lazarov 7“ u organizaciji najboljeg makedonskog sportiste i zvanično najboljeg desnog beka planete, Kirila Lazarova, i agencije KMG Sports, biće organizovan narednog leta na Ohridskom jezeru u periodu od  17. do 30. juna.

Baza Kampa, kao i prošle godine biće hotel Akvalina u Ohridu, koji nudi odlične uslove za rad i boravak, smešten na pet kilometara od grada. Prošle godine je na Kampu boravilo 150 dečaka i devojčica uzrasta od deset do 18 godina, iz Makedonije, ali i inostranstva, dok će ove godine cifra ići između 250 i 300 učesnika. Target je prebačen i na region.

– Zadovoljstvo svih učesnika u organizaciji prošlogodišnjeg kampa na kome je učestvovalo 150 dečaka i devojčica iz Makedonije, obavezuje sve nas uključene u ovaj projekat da ove godine podignemo nivo organizacije za korak više. Pripreme su u punom jeku, a prvog februara je počelo prijavljivanje za Kamp koji će se održati u dve smene. U budućnosti, kamp će dobiti prefiks međunarodni, jer postoji interes za dolaskom dece iz regiona, ali i širom Evrope – kaže Kiril Lazarov.

Kamp je zamišljen kao osnova za izbor mladih igrača kojima je potrebna nadogradnja u sportskom, ali i svakom drugom smislu. Za to će brinuti ne samo Kiril Lazarov, već i tim trenera, gostiju iz Makedonije, ali i inostranstva.

Više informacija o Kampu pronađite na adresi:

http://www.kmgsport.mk/kamp-lazarov/NewsDetails/27

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball