Rukometno leto u Grčkoj: Danaon Kup otvara vrata za ekipe sa Balkana - Balkan-Handball.com
Naslovna Projekti Rukometno leto u Grčkoj: Danaon Kup otvara vrata za ekipe sa Balkana

Rukometno leto u Grčkoj: Danaon Kup otvara vrata za ekipe sa Balkana

zika.bogdanovic
0 komentar

Tri meseca ostalo je do početka četvrtog internacionalnog turnira mlađih kategorija – Danaon Kup, organizovanog od strane jednog od najboljih grčkih klubova – Diomidisa. Turnir u jednom od najlepših predela Grčke, Argolisu, i svakako pravom destinacijom ako se žele povezati dve stvari – more i rukomet, počinje 20. juna i trajaće pet dana, sve do subote, 25. juna.

Broj učesnika raste iz godine u godinu, a domaćini su i više nego zainteresovani da ugoste ekipe sa prostora bivše Jugoslavije u jednom opuštenom i lepom ambijentu grčkog leta.

DANAON CUP – FB OFFICIAL PAGE

Triptih uspeha Danaon Kupa: Kultura, zabava i mnogo rukometa, tri su principa na kojima se zasniva organizacija turnira iz godine u godinu. „Zemlja mitova“, kako se regija Argolis prepoznaje širom sveta, ima neverovatnu istoriju i neverovatne prirodne lepote (neke od najlepših plaža u Grčkoj), a sve to obećava nezaboravno iskustvo svim ekipama koje se odluče da dođu.

danaon1Danaon Kup 2016 poziva sve ekipe sa Balkana da dođu i uživaju. Biće to savršena prilika i veliko zadovoljstvo organizatora da ugoste prijatelje iz čitave Evrope u Argolisu, mesto gde se istorija i zabava spajaju sa rukometom!

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball