Balkan-Handball.com

ALILOVIĆ, CUPARA, BURIĆ, GRIMZBO, ŠEGO – Deveto golmansko leto u Omišu

Grad Omiš u blizini Splita, godinama unazad poznat je po međunarodnom Kampu rukometnih golmana, jednom od najdugovečnijih i najkvalitetnijih projekata kada je rukomet u pitanju.

I ovog leta više od 150 polaznika Kampa imaće priliku da u sedam dana radi sa velikim golmanskim i trenerskim imenima. Projekat koji je tokom svog postojanja od 2011. godine ugostio velika i poznata imena poput Tjerija Omejea, Kaspera Hvida, Danijela Šarića, Borka Ristovskog, i ove godine neće spuštati standarde, pa će tako sa polaznicima raditi Mirko Alilović, Marin Šego, Vladimir Cupara, Benjamin Burić, Haris Porobić, Vanja Radić, Vladimir Zejak, Marina Skrobot, Tomaž Blaskievič.

  • I ove godine smo se potrudili da održimo kvalitet po kome smo postali poznati širom Evrope. Dolaskom Kari Alvik Grimzbo dobili smo kvalitet i što se tiče ženskih demostratora, a broj prijava koje smo morali da zatvorimo pre roka, govore da radimo pravu stvar – kaže direktor i osnivač Kampa Mario Čaljkušić.

Kamp počinje u petak, 28. juna i održava se u dve dvorane u okviru Sportskog centra „Ribnik“ na samo 50 metara od Kampa Galeb u kome su smešteni svi učesnici na samoj obali.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *