Balkan-Handball.com

HandballHunter.com – specijalizovana platforma za promociju rukometaša i rukometašica

Balkan-Handball.com predstavlja projekat pod nazivom HandballHunter.com –  platformu specijalizovanu za promociju rukometaša i rukometašica.

Cilj je da se svima pomogne da pronađu svoje profesionalno angažovanje. Registracija je potpuno besplatna. Uz jednostavnu registraciju, dobićete mogućnost da budete transparentni i primećeni od strane svih klubova i menadžera na svetu.

Handball Hunter je ideja, koja je potekla od profesionalnih rukometaša i menadžera koji su započeli svoje karijere u malim sredinama i okruženjima, a koji znaju koliko je teško biti primećen i prepoznat kao talenat.

“Tu smo da vam pomognemo. Handball Hunter je nešto što smo svi dugo čekali – igrači, treneri, menadžeri, i to svi na istom mestu. Rukomet je igra koja se ne igra samo na terenu, već i izvan njega. Pobedite sa nama.” kažu iz HandballHunter-a i poručuju:

HandballHunter.com zahteva od vas unos tačnih i pravovremenih podataka, jer je to vaša lična prezentacija, a na nama je da vas promovišemo onako kako najbolje umemo.”

2 Comments

 1. Aleksandar

  10/06/2019 at 10:00

  odlicna idea ali sta je sa trenerima?

  • Ljubiša Jovanović

   08/09/2019 at 21:52

   Molim Vas za odgovor šta je sa trenerima.
   Ovo je prava stvar i odličn projekat.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *