Balkan-Handball.com

ISTRA DOVODI RUKOMETNU ELITU – Peti „Croatia Trophy“ u tri grada

Istra postaje sve bitnija lokacija u svetu rukometa. Petu godinu u nizu, veliki jubilarni rukometni turnir „Croatia trophy“ od 28. do 31. marta, naredne godine biće održan u Rovinju, Poreču i Puli.

Manifestacija koja pod svojim okriljem ima i fudbalski turnir, okuplja preko 3000 dece starosti od devet do 17 godina, koja dolaze iz čitave Evrope. Rukometni klinci i klinceze iz Austrije, Mađarske, Italije, Češke, Slovačke, Njemačke, Slovenije, Danske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Španije i Hrvatske oprobaće se na terenu u živopisnom okruženju lepih gradova i još lepše prirode Jadranske obale.

O kakvom nivou je reč najbolje govore imena: FC Barcelona, Španija, HC Gorenje Velenje,Slovenija, NK Dinamo Zagreb, RK Celje Pivovarna Laško, Slovenija, WHC Viborg Danska,  RK Borac BiH, FC Admira Wacker, Austrija.

FB STRANICA

Medicinski simpozijum ove godine će biti na temu“ Integrisanje dece s posebnim potrebama i retkim bolestima u sport, te uloga odgojitelja, trenera i stručnih saradnika”, a njegov cilj će biti približavanje sporta deci sa posebnim potrebama te implementacija u profesionalne sportske udruge.

Kategorije:

Devojčice i dečaci 2000/01

Devojčice i dečaci 2002/03

Devojčice i dečaci 2004/05

Devojčice i dečaci 2006/07

Smeštaj:

Resort Amarin ****  

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *