Balkan-Handball.com

Nagradni konkurs „Igrač više“ – Lidl Srbija vas vodi na SP 2019

U susret Svetskom prvenstvu za muškarce (10-27.1.2019.) u Nemačkoj i Danskoj, koje će biti najveći sportski događaj na početku nove godine, kompanija Lidl Srbija vas poziva da učestvujete u nagradnom konkursu u kojem rukometni zaljubljenici mogu doći do najvrednijeg parčeta papira – karata za takmičenje 24 najbolje reprezentacije na planeti!

Po redu 26. planetarno rukometno takmičenje održaće se u šest nemačkih i danskih gradova sa finalnim vikendom u spektakularnom „Boxenu“ u Herningu. Organizatori su objavili da prodaja karata ide iznad očekivanja, te da će velelepne arene za preliminarnu fazu u Berlinu, Minhenu, Kopenhagenu i Herningu, odnosno, kasnije runde takmičenja u Kelnu i Hamburgu, biti popunjene gotovo do poslednjeg mesta.

Vaša šansa je da uz pomoć Lidl Srbije budete deo svetskog sportskog spektakla na kome će učestvovati i reprezentacija Srbije (Berlin), kao i selekcije Hrvatske i Makedonije, što se tiče regiona. 

Na sajtu www.igracvise.rs pažljivo pročitajte uslove učestvovanja u nagradnom konkursu, koji vam može doneti, od karata za prvu fazu turnira koja će biti otvorena 10. januara u Mercedes Areni u Berlinu, do onih VIP ulaznica za veliko finale 27. januara u najvećoj danskoj areni u Herningu. 

Mandatory Credit © EHF / Uros Hocevar

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *