PODCAST #OSTANIKODKUĆE preko 250.000 pregleda na svim platformama - Balkan-Handball.com
Naslovna PODCAST PODCAST #OSTANIKODKUĆE preko 250.000 pregleda na svim platformama

PODCAST #OSTANIKODKUĆE preko 250.000 pregleda na svim platformama

zika.bogdanovic
0 komentar

Novo vreme zahteva nove forme. Tako je i Balkan-Handball.com odmah na početku vanrednog stanja zbog korona virusa, započeo seriju video intervju pod nazivom #ostanikodkuće i dogurao do impresivnih cifara od 20. marta, kada je objavljen prvi intervju sa golmanom mađarskog Vesprema, Vladimirom Cuparom.

Za malo više od mesec dana objavljen je 31 podcast sa velikim imenima svetskog rukometa koji dolaze sa ovih prostora. Posetioci Balkan-Handbal.com imali su priliku da čuju Cuparu, Milosavljeva, Burića, Duvnjaka, Karačića, Skubea, Bombača, Mirkulovskog Janca, Dibirova, Vujovića, Štencla, Golužu, od žena Pop Lazić, Lekić, Gros, Bulatović, Kapitanović, Popović, Radičević i još mnoge druge

Na našem Youtube kanalu i Fejsbuk stranici imali smo pre 230.000 pregleda, a ako se uz to dodaju i objave na Instagramu, brojka je preko 250.000 pregleda podcasta.

Najviše gledalaca na Youtube imali smo iz Hrvatske (22.6%), Makedonije (22%), Srbije (15.3%), Bosne i Hercegovine (6.5%) i Slovenije (5.7%).

Na Fejsbuku je najgledaniji podcast sa Domagojem Duvnjakom, dok je na Youtube platformi najgledaniji Igor Karačić, a najviše minuta pregleda ima razgovor sa Veselinom Vujovićem.

Zahvaljujemo našim posetiocima na predlozima gostiju. Veliki broj želja smo ostvarili, neke u ovom trenutku nisu moguće, a neke od „zvezda“ su odlučile da ispoštuju svoje fanove tako što nisu ni odgovorile na poziv.

POGLEDAJTE CEO SERIJAL

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Copyright © 2023 Balkan Handball