Balkan-Handball.com

„Pogodili Duvnjakovu peticu“ – 14 dresova RK Nexe putuju u četiri države regiona!

Nagradna igra RK Nexe i Balkan-Handball.com upriličena na sam dan finala Evropskog prvenstva 2020 krajem januara bila je pun pogodak ako je sudeći po broju učesnika. Više od 500 posetilaca Fejsbuk stranice Balkan-Handball.com, u samo par sati, pokušalo je da pogodi ko će biti najbolji hrvatski strelac i koliko će golova postići u finalu EURO 2020 sa Španijom. Samo njih 14 je pogodilo – Domagoj Duvnjak je pet puta bio precizan.

Iako smo na startu najavili da će RK Nexe darovati jedan dres, hrvatski vicešampioni poželeli su da izađu u susret svim ljudima koji su imali tačne odgovore, a oni dolaze iz čitavog regiona.

NAGRADNA IGRA: „Pogodi najboljeg hrvatskog strelca u finalu i osvoji dres RK Nexe!“

Tako će u narednom periodu na adrese u Rijeci, Zagrebu, Skoplju, Slatini, Baču, Nišu, Kostreni, Probištipu, Novoj Bukovici, Bitoli, Goraždu, biti isporučeni zeleni dresovi sa imenima ljubimaca navijača i poštovalaca RK Nexe.

Među dresovima najviše je onih sa imenom Halila Jaganjca, ali ne zaostaju puno oni koji su želeli da imaju Maria Tomića, zatim Frana Miletu, Žiku Pešića, Marka Buvinića i Morena Cara na leđima.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *