PROJEKAT ZA CEO SVET: Na Kamp golmana u Omiš stižu najveća imena! - Balkan-Handball.com
Naslovna Projekti PROJEKAT ZA CEO SVET: Na Kamp golmana u Omiš stižu najveća imena!

PROJEKAT ZA CEO SVET: Na Kamp golmana u Omiš stižu najveća imena!

zika.bogdanovic
0 komentar

Od Tjerija Omejera, Kaspera Hvita, Dejana Perića, Danijela Šarića do svih ostalih najvećih golmanskih zvezda sa ovih prostora zaključno sa Andreasom Volfom i Dejanom Milosavljevom prošlog leta, ali tu Međunarodni Kamp rukometnih golmana ne planira da stane. Trinaestu godinu uspešna rukometna golmanska priča nastaviće da živi u dalmatinskom gradiću Omišu gde će se od 24. do 30. juna još jednom sakupiti 150 mladih golmanskih nada iz celog sveta kako bi čuli, naučili i inspirali se u radu sa timom sastavljenim od odličnih trenera i čuvara mreže svetske klase.

Ovog leta će mladi golmani imati priliku da nešto nauče od najavljenih demonstratora poput Andreasa Volfa, Viktora Halgrimsona, Rodriga Koraljesa, Filipa Ivića, Vladimira Cupare, Dejana Milosavljeva, Marina Šega, Urha Kastelica koji će biti podržani timom trenera u kome su Haris Porobić, Miloš Putera, Dino Špiranec, Miloš Čučković, Primož Prošt, Radek Kozarčuk, Ice Sokoleski, Marina Škrobot, Melinda Porobić

  • Trudimo se da održimo visok nivo koji smo postavili od prvog Kampa sada već davne 2011. godine. Dovesti takva imena i biti referentno mesto za sve one koji se bave golmanskim poslom toliki niz godina, zahtevno je, ali nas čini srećnim kada znamo koliko je kroz Kamp prošlo mladih, sada vrhunskih golmana i koliko smo lepih priča ostavili iza sebe – kaže direktor i osnivač Kampa, Mario Čaljkušić.
  • Spoj mladih ljudi i njihovih idola, kao i vrhunskih trenera koji uvek donose nešto novo, čini da ovaj projekat ima svoje zasluženo mesto u rukometnom svetu. Konačno, i lepote Jadrana su tu da učine atmosferu još boljom i pozitivnijom. I ove godine smo spremili brojna iznenađenja za naše polaznike od kojih nam se ogroman procenat vraća iz leta u leto. Mnogi klinci koje smo ovde gledali na početku njihovih karijera, danas su velika imena svetskog rukometa. To je nešto što me najviše veseli – jasan je Čaljkušić, koji pored Kampa golmana učestvuje i u uspešnom projektu Svetskog Kupa veterana, koji se od 2017. godine svakog maja održava u Omišu.

Za sve informacije o Međunarodnom kampu golmana u Omišu posetite sajt – handballgoalkeeper.com

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball