Balkan-Handball.com

„Predstavi se“ – Sportcontact.me

Balkan-Handball.com predstavlja projekat pod nazivom SportContact – jednu od najvećih baza biografija sportista i svih ljudi uključenih u sportsku industriju, među kojima značajno mesto imaju rukometaši i rukometašice, a koja im može biti od koristi u njihovim profesionalnim karijerama.

Sportcontact.me je oglasna tabla za sve one koji se na bilo koji način bave fudbalom, košarkom, rukometom, odbojkom, vaterpolom. 

„Ovo je naš pokušaj da sportski svet spojimo na jednom mestu i pružimo šansu sportistima i trenerima, stručnjacima da pronađu sebi mesto u klubu ili reprezentaciji“, kažu i SportContact.me i poručuju:

„Ovo je mesto za vlasnike klubova, menadžere, agente, sportske direktore, trenere, skaute. Pre svega mlade i talentovane sportiste koji žele da se predstave klubovima širom planete, uz neograničene mogućnosti, tačne i istinite informacije o njima“.

Sportcontact.me Vam omogućava da Vaš profil vidi svako, da Vas pronađe pod određenim parametrima, bilo da se radi o Vašem imenu ili prezimenu, fizičkim predispozicijama, datumu rođenja, poziciji koju igrate, da li ste slobodni u izboru kluba ili želite da promenite sredinu pod određenim uslovima. 

Uz sportcontact.me uvek ste u igri.

Da biste postali član SportContact.me, najvažnije je da precizno popunite Vaš profil koji sadrži osnovne podatke uz fotografiju i/ili video klip koji imate na youtube-u. 

To je pravi način da vam SportContact tim pomogne da se predstavite sportskom svetu – budućim poslodavcima u najboljem mogućem svetlu.

Sportcontact.me je besplatan servis koje služi sportistima i sportskim radnicima da pronađu sebi adekvatno mjesto u sportskom svetu bez granica.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *