Balkan-Handball.com

Šesti Kamp „KIRIL LAZAROV 7“: Ako je rukomet tvoj san, hajde da sanjamo zajedno…

„Ako je rukomet tvoj san, hajde da sanjamo zajedno, da se zabavljamo, družimo, da stvaramo kamperske uspomene. Doživimo 7 nezaboravnih dana zajedno u najlepšem Ohridu“, s ovim rečima najbolji makedonski sportista i agencija KMG Sport, koja logistički stoji iza samog eventa najavljuju ( Ako je rukomet tvoj san, hajde da sanjamo zajedno, da se zabavljamo, druzimo ) šesti rukometni kamp „Kiril Lazarov 7“, koji će se od 19. juna do prvog jula održati na Ohridu. 

Kamp koji obara sve rekorde kada je u pitanju organizacija i realizacija za domaćina ima najboljeg strelca u istoriji EHF Lige šampiona i jednog od najboljih desnih bekova u rukometu svih vremena.

Kroz Kamp je tokom prethodnih pet godina prošlo 1400 učesnika, najviše iz Makedonije, ali i ostalih zemalja regiona, kao i čitave Evrope. 
Osmeh na njihovim licima, zadovoljstvo njihovih roditelja je naša najveća nagrada i potvrda da rad ide u dobrom pravcu na zadovoljstvo svih, ali ne zaboravljamo da uvek može bolje. Obečanje da se ponovo vidimo i sledeće godine je uobičajen pozdrav naših kampera na kraju svakoga kampa“, kažu organizatori.
Kao i svake godine do sada, kamp ce se održati u sportskom kompleksu hotelu „Aqualina“, u dve smene od 19.06 – 01.07.
 

Svako dete dobija smeštaj u hotelu visoke kategorije, komplet opremu vrhunskog brenda, kompletno zdravstveno osiguranje i 24-časovni monitoring zdravstvenog tima.

Više informacija svi zainteresovani mogu naći na Ako je rukomet tvoj san, hajde da sanjamo zajedno, da se zabavljamo, druzimo, da stvaramo kamperske uspomene i oficijalnu facebook stranu kampa www.facebook.com/handballcampkirillazarov7  .

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *