SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Počinje 5. Kamp golmana u Makarskoj i Tučepima - Balkan-Handball.com
Naslovna Projekti SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Počinje 5. Kamp golmana u Makarskoj i Tučepima

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Počinje 5. Kamp golmana u Makarskoj i Tučepima

zika.bogdanovic
0 komentar

Peti internacionalni Kamp rukometnih golmana koji će ove godine nositi naziv „GALEB“, počinje u sredu u Makarskoj i Tučepima i trajaće sve do 23. juna. Na obali Jadrana, kao i u prethodnim godinama, prodefilovaće veliki broj mladih golmana iz 23 zemlje sveta, koji će prikljupljati znanja od velikih imena među kojima su i ovog leta – legendarni Mirko Bašić, Vladimir Vujović, Nikola Blažičko (Lubbecke), Dragan Jerković, Enid Tahirović, Marin Šego (Kielce), Vlatko Đonović, Vanja Radić, Nebojša Grahovac (Francuska), Mirko Alilović, Danijel Šarić, Haris Poroboić i Karina Andersen (sportski psiholog).

U sklopu Kampa, a u okviru proslave pet godina postojanja istog, u nedelju 21. juna od 19.30 časova u hali u Makarskoj biće odigrana revijalna utakmica sa koje će sav prihod ići u humanitarne svrhe udruženjima Sunce iz Makarske i Most iz Splita.

Najveća zvezda utakmice biće legendarni nemački rukometaš Stefan Krečmar uz domaću podršku Patrika Ćavara, ali i legendarnog Mirzu Džombu, a tu će biti i aktuelni reprezentativci, Horvat, Štrlek, nekadašnji as hrvatske reprezentacije Božidar Jović.

– Očekujemo da Kamp i ove godine podignemo u svakom pogledu za stepenicu više – rekao nam je glavni u organizaciji Kampa, Mario Čaljkušić.

I ekipa Balkan-Handball.com će biti na licu mesta kao dugogodišnji medijski partner ovog projekta.

makarska_basic

 

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball