Balkan-Handball.com

TREĆI PORAZ: Neagu spakovala Crnogorke!

Ženska reprezentacija Crne Gore doživela je i treći poraz na Olimpijskim Igrama u Riju! Izabranice Dragana Adžića nisu pružili puno više od uvodnih duela sa Španijom i Angolom, u meču sa Rumunijom 25:21 (11:9) i tako praktično došli do eliminacije sa Olimpijskih Igara. Najbolja rukometašica planete u 2015. godini, Kristina Neagu, vodila je svoj tim sa 10 golova i praktično je najzaslužnija što je njena reprezentacija ostala u igri za plasman među prve četiri u grupi.

Veliku ulogu u trijumfu Rumunki imala je i Paula Ungureanu sa 15 odbrana. Crnogorke su konstantno bile u minusu, nesposobne da povežu više dobrih napada i odbrana, svedu tehničke greške na minimum i poboljšaju realizaciju. Opet se ispostavio problem bekovske linije, gde je samo Katarina Bulatović (devet golova) radila ono što najbolje zna. Milena Raičević (2) i Bojana Popović (1) nisu bile dovoljno opasne po gol rivalki, pa je gotovo i nemoguće bilo očekivati više od srebrnih devojaka iz Londona.

Samo dva puta su u drugom poluvremenu Crnogorke smanjivale na 19:17 i 23:21, ali su u poslednjih 40 sekundi Rumunke uspele dva puta da zatresu mrežu…

U prvom meču dana, Španija je slavila Brazil 29:24.

Crnogorke još uvek teorija drži u turniru…

TABELA:
Angola 4 (-1)
Brazil 4
Španija 4
Norveška 2 (-1)
Rumunija 2
Crna Gora 0

One Comment

  1. Onda

    10/08/2016 at 18:55

    Pisi kuci propalo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *