PROGNOZA POGOĐENA: Tako je govorio Kire... - Balkan-Handball.com
Naslovna ArhivaRIO 2016 PROGNOZA POGOĐENA: Tako je govorio Kire…

PROGNOZA POGOĐENA: Tako je govorio Kire…

zika.bogdanovic
0 komentar

Pred sam start Olimpijskog turnira u Riju, makedonski as Kiril Lazarov, najavio je događanja u Riju iz svog ugla, dao listu favorita i pogodio praktično sva tri osvajača medalja! Desni bek španske Barselone i najbolji na toj poziciji na svetu u 2015. godini, apostrofirao je Francuze, Dance i Nemce kao glavne konkurente za vrh i nije pogrešio.

Francuska je Francuska. Međutim, očekujem da će Danci i Nemci praviti velike probleme “Trikolorima” – rekao je tada Kire i dodao:

  • Olimpijske Igre su specifično takmičenje. U velikoj prednosti su reprezentacije koje imaju već iskustva učestvovanja, naravno,i treneri. Odlučivaće opet jedan dan, mečevi četvrtfinala, i u tih 60 minuta će stati mnogo toga. Grupna faza je bitna, ali je najbitnije biti pravi na startu nokaut faze i istempirati formu kako treba

Hrvatsku i Sloveniju je video u „60 najbitnijih minuta“ turnira…

  • Izuzetno ih cenim, kao i njihov način funkcionisanja. Hrvati su malo iskusniji što se tiče Olimpijskih turnira i tu su korak ispred Slovenaca. Vidim obe u četvrtfinalu, a opet isto, tih 60 minuta će biti najbitniji na čitavom turniru. U tim utakmicama mogu pobediti, ali i izgubiti od svakoga. Tu će dosta uticati i taktička priprema Babića i Vujovića – zaključio je Lazarov priču za Balkan-Handball.com samo dan pred start turnira u Riju.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball