Balkan-Handball.com

Brestovac nakon Švedske: Za mene je ovo debakl…

Selektor reprezentacije Makedonije, Danilo Brestovac, nije lako podneo ubedljiv poraz od Šveđana na startu 27. Svetskom prvenstvu u Egiptu. Balkanska selekcija je odigrala jako skromno i izgubila od Skandinavaca 32:20.

-Poraz kao poraz ne boli toliko, ali ovo je bio debakl. Barem ja to tako vidim, moram priznati da mi je bilo jako teško posle meča, nisam očekivao da se onako završi. Čak i ako uzmemo u obzir sve probleme, aklimatizaciju, dolazak u dva sata posle ponoći, četiri sata putovanja na trening i sa treninga…Koliko god da smo želeli da se spremimo za utakmicu, tehnički nije bilo moguće. Nismo znali ni da li ćemo, ni u kojoj grupi igrati, imali smo svega jedan dan da se spremimo za Švedsku, za razliku od drugih koji su imali koliko-toliko vremena da se pripreme – rekao je Danilo Brestovac.

Makedonija u petak ima dva odmora, a potom u subotu od 18.00 igra protiv domaćina Egipta.

2 Comments

  1. zoran

    15/01/2021 at 20:52

    brestovac ti si edno golemo 0 vo rakometot nemas pojma od selektor izlezi i javno kazi kaj se Manaskov, Geordievski, Ristoski Marko Velkoski mozea so mladite da iskombiniras nesto ama ovi se POLITICKI NEPODOBNI od USHLETO, NAJGOLEMIOT GUBITNIK SI TI SLEPEC EDEN

  2. Kreso

    15/01/2021 at 23:46

    pa se ti glupiraj. ne voditi manaskova, georgiejevskog… pa nema makedonija bazen igrača kao francuska. nema ga ni kao slovenija. DILETANTIZAM. brestovac kao červar. hoće li lazarov zaigrati na krilu – pitanje je vremena.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *