Balkan-Handball.com

Jure Dolenec nakon Rusije: Video sam još protiv Holandije da „to nije to“!

Nakon svoje najubedljivije pobede na Svetskim prvenstvima u prvom kolu, reprezentacija Slovenije je poptuno neočekivano poražena od Rusije u drugoj rundi, 31:26. U kontra ritmu, bez dobre energije i raspoloženih igrača bila je četvrta selekcija Evrope u duelu sa izabranicima Velimira Petkovića.

Nezadovoljstvo iznenađujućim porazom nije krio ni selektor Ljubomir Vranješ.

-Jako sam nezdovoljan našim današnjim nastupom, siguran sam da možemo igrati mnogo bolje i u odbrani i u napadu. Rusija je dobar tim, ali sam očekivao puno više od naše igre. Mislim da nije problem u motivaciji, ovi momci uvek daju sve od sebe kada nose dres sa državnim grbom. Nije strašno izgubiti, ali je važno da igrači uvek daju maksimum kada se bore za svoju zemlju – rekao je Vranješ nakon meča. 

Na njegove reči nadovezao se jedan od najiskusnijih igrača reprezentacije, Jure Dolenec:

-Moraćemo da pokažemo više u nastavku turnira. Kako ćemo to učiniti, verovatno će nam reći selektor, siguran sam da će on naći odgovor, a na nama će biti da to prenesemo na teren. Moramo mnogo bolje od ovoga. Ako se posle utakmice ne osećate fizički „uništeno“, znači da niste dali sve od sebe. Još od drugog meča protiv Holandije sam govorio da to nije to, da nismo na potrebnom nivou, a to se, nažalost, danas i potvrdilo – rekao je desni bek Barselone.

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *