Balkan-Handball.com

Barsa hoće Cindrića, Servas tvrdi pazar

Nije se naigrao Luka Cindrić u dresu PGE Vive Kielcea, ali i za ono malo što je proveo na terenu u periodima kada nije bio povređen, nekadašnji srednji bek skopskog Vardara, pokazao je svetsku klasu.

Hrvatski reprezentativac (25) nalazi se na meti najvećih klubova koji su „osetili krv“ čim je u medijima obznanjeno da se poljski šampion nalazi u finansijskim problemima. Već su ostali bez srpskog golmana Vladimira Cupare koji odlazi u Vesprem narednog leta, napušta ih i Filip Ivić (Gumersbah), a Marius Jurecki će zaigrati za nemački Flensburg, dok se uveliko spekuliše i o novom klubu Blaža Janca od leta 2020.

Na redu je jedan od najboljih srednjih bekova Evrope. Barsa je pokazala interesovanje, ali je loptica prebačena u dvorište prvog čoveka kluba Bertusa Servasa, koji je poljskim medijima (SPortoweFakty) izjavio da je više sklon opciji da Luka odrađuje svoj ugovor koji je validan do 2021. godine. Koja je to cifra za koju bi Servas pristao na dogovor sa Barselonom, može samo da se nagađa.

Ranije je objavljeno i da je PSŽ zainteresovan za usluge momka iz Ogulina. Interesantan transfer period je pred nama.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *