Bekament Bukovička Banja i Bojana Milić zajedno do 2020 - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Bekament Bukovička Banja i Bojana Milić zajedno do 2020

Bekament Bukovička Banja i Bojana Milić zajedno do 2020

zika.bogdanovic
0 komentar

Ovosezonski prelazni rok za osvajača Kupa Srbije iz Aranđelovca dobio je novu epizodu.

Ugovor na dve sezone sa ŽRK „Bekament Bukovička Banja“ potpisala je juče Bojana Milić iz Inđije, koja je prethodne tri sezone branila boje ekipe „BOR RTB“. Bojana je prošle sezone bila drugi strelac Super lige sa prosekom od 8,56 golova po utakmici (16 utakmica , 137 golova) , a prve rukometne korake napravila je 2005-e godine u Železničaru iz Inđije, na poziciji levog i srednjeg beka.

Iz Železničara se preselila u Maks sport gde je igrala u periodu od 2009–e do 2012-e godine , posle čega se vraća u Železničar , gde od 2012-e do 2015-e godine nosi kapitensku traku. Gotovo pune, poslednje tri sezone, pred dolazak u Aranđelovac, provela je u ekipi Bora sa kojom je osim Super lige , nastupala u Čelendž Kupu Evrope.

Dvadesetpetogodišnja Milićeva u Aranđelovac, zapravo dolazi iz španske Malage za koju je nastupala u prethodna tri meseca, a ljubitelji rukometa u gradu pod Bukuljom zapamtili su je dobro, jer je u minuloj sezoni, bila najzaslužnija za prvenstvenu pobedu svog tima u nad favoritom SRC „Šumadija“, kada je postigla 15 golova.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball