Darko Stanić ostaje u Metalurgu? - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Darko Stanić ostaje u Metalurgu?

Darko Stanić ostaje u Metalurgu?

0 komentar

Srpski reprezentativni golman, Darko Stanić (34) najbolji čuvar mreže na januarskom EHF EURO 2012 u Beogradu, ostaje u skopskom Metalurgu! Ono što se naslućivalo mesecima, nakon što je tim iz Skoplja uložio sve napore da zadrži Mojkovčanina u svojim redovima, sada je postalo i zvanično. Stanić neće u Gepingen, koji će za to inkasirati 200.000 EUR. Nemci su imali potpisan trogodišnji ugovor sa srpski golmanom, ali je želja Makedonaca da ga zadrže bila veća…

Makedonci su ove godine ostvarili najveći klupski uspeh, plasman u TOP 16 Lige šampiona, ali bez obzira na to, i naredne sezone će startovati iz kvalifikacija za evropsku elitu.

izvor: dnevnik.com.mk

METALURG DEMANTUJE

Skopski Metalurg, demantovao je informaciju koju su objavili domaći mediji. „Kada bi vest bila tačna, mi bismo je objavili i sami, ali se nažalost ovde radi o dezinformaciji koja će ražalostiti hiljade fanova Metalurga. Ne možemo da platimo 200.000 EUR. Slučajno ili namerno, radi se o dezinformaciji, koja nanosi štetu svima. Spremni smo da platimo sumu, koja je nekoliko puta manja od te. O sudbini Stanića, prvo ćete biti obavešteni preko sajta Metalurga i apsolutno niko neće tu informaciju objaviti pre nas.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball