Balkan-Handball.com

Dejan Manaskov na pragu Rajn Nekar Levena

Makedonski vihor, Dejan Manaskov, posle protraćene sezone u dresu skopskog Vardara, vraća se u nemačku Bundesligu. Dvadesetčetvorogodišnje levo krilo postiglo je dogovor sa aktuelnim liderom najjače lige na svetu, Rajn Nekar Levenom, u čijem dresu ove sezone nastupa i njegov saigrač iz nacionalnog tima, Borko Ristovski. Ostaje samo pitanje obeštećenja, s obzirom da Manaskov ima važeći ugovor sa makedonskim šampionom.

Manaskov je već imao zapaženu rolu prošle sezone u Veclaru, gde je stigao nakon raspada ambicioznog sastava Metalurga. Bilo kako bilo, jedno od najboljih krila sa prostora Ex-Yu, odlučio je da se vrati u Skoplje, u redove Vardara, gde je bio u senci neprikosnovenog Timura Dibirova, pored koga je dobio minutažu na kašičicu.

Ni u Manhajmu Manskovu neće biti lako, s obzirom da će na poziciji imati legendarnog Islanđanina Gudjona Valura Sigurdsona. „Air Icelandic“ stiže iz Barselone, ali s obzirom na godine (36), ali i poslovičnu nezainteresovanost „Lavova“ za igre u EHF Ligi šampiona, nema sumnje da će biti prostora i da Manaskov pokaže svoje majstorstvo i kvalitet koji neosporno ima.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *