PRIJA RUMUNIJA: Dmitrović i Tatalović ostaju u Ploestiju - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi PRIJA RUMUNIJA: Dmitrović i Tatalović ostaju u Ploestiju

PRIJA RUMUNIJA: Dmitrović i Tatalović ostaju u Ploestiju

Zorica Radojkovic
1 komentar

Nekadašnje srpske reprezentativke koje su dobar deo karijere provele igrajući zajedno u istim klubovima, Marina Dmitrović i Dragica Tatalović, produžile su ugovore sa rumunskim Ploestijem na još godinu dana. Šestoplasirana ekipa rumunskog šampionata pored srpskog tandema zadržala je i hrvatskog stručnjaka na klupi Nevena Hrupeca.

Marina Dmitorvić je odigrala verovatno i najbolju sezonu u karijeri, sa 175 golova bila ne samo prvi strelac Ploestija već i peti strelac lige (ostaće i zabeleženo da je na jednom meču postigla 17 golova). Ako se uzme u obzir da je to prvenstvo u kome su igrale rukometašice tipa Gulden, Torstenson, Pino, Do Nascimento ili Elisei, koje su redom ostale na listi strelaca iza srpske igračice, jasno je da je Beogradjanka u Rumuniji privodi kraju sjajnu sezonu.

Možda vam se dopadne

1 komentar

milica 05/05/2016 - 14:31

Dmitrović nije nekadašnja srpska reprezentativka…devojka je bila na širem spisku, iako zaslužuje da bude prvi desni bek reprezentacije. Naravno zahvaljujući Saji Boškoviću druge devojke na pomenutoj poziciji su imale prednost, jedna od njih je Živković koja nije ni blizu po kvalitetima pomenute Dmitrović.

Odgovori

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball