DOSVIDANJA SKOPJE! Timur Dibirov sleteo u Zagreb! - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi DOSVIDANJA SKOPJE! Timur Dibirov sleteo u Zagreb!

DOSVIDANJA SKOPJE! Timur Dibirov sleteo u Zagreb!

zika.bogdanovic
0 komentar

Timur Dibirov novi je igrač RK PPD Zagreb! Posle devet godina u dresu skopskog Vardara, rusko levo krilo rođeno 1983. godine, menja sredinu i oblači dres tek trećeg profesionalnog kluba u fantastičnoj karijeri.

Posle Čehovskih medveda i Vardara, treći čovek koji je probio granicu od 1.000 postignutih golova u EHF Ligi šampiona, zaigraće za hrvatske šampione:

  • Jako sam sretan što dolazim u Zagreb, klub bogate povijesti i klub iz čijih su redova iznikla brojna velika imena hrvatskog i europskog rukometa. Očekujem velike stvari u Zagrebu, znam da ću davati sve od sebe na svakom treningu i utakmici i mislim da zajedno možemo ostvariti dobre rezultate. S nekim igračima sam igrao ranije, poput Borozana i Čupića, protiv nekih sam se također nadmetao, a neke ću tek upoznati. Smatram da je roster Zagreba dobro posložen i da je idealan spoj mladosti i iskustva. Mislim da naša ekipa ima što za dokazati i da ćemo mnoge ove sezone ugodno iznenaditi – poručio je proslavljeni ruski rukometaš Timur Dibirov.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball