Grit Jurak u Viborgu još dve godine! - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi Grit Jurak u Viborgu još dve godine!

Grit Jurak u Viborgu još dve godine!

0 komentar

 Ako ne znate kako da odigrate jako bitnu i pritom odličnu utakmicu posle 10 meseci pauze, obratite se najboljem desnom beku sveta za savet – Grit Jurak(33). Šalu na stranu, fantastična Nemica u redovima Viborga vratila se na teren posle rođenja sina u velikom stilu prošlog vikenda i ovih dana već potpisala novi dvogodišnji ugovor sa aktuelnim šampionkama Evrope i Danske. Zadovoljstvo posle produžetka ugovora izrazili su i direktor Peter Cassøe, kao i trener Jakob Vestergaard naglasivši da je reč o vanserijskom igraču koji ima jedinstvenu karijeru koja i dalje traje.

Jurak je u Viborgu od 2004.godine i odigrala je 187 utakmica, postigla preko 1000 golova i osvojila dva pehara Lige šampiona. Za reprezentaciju Nemačke odigrala je 287 utakmica i postigla 1532 gola, po čemu je apsolutna nacionalna rekorderka.

I druga Nemica u Viborgu, sa kojom Jurak ima retko dobru saradnju na crti – Anja Althaus, takođe je produžila ugovor na još dve godine. Inače, u narednu sezonu Viborg ulazi jači za još jednu sjajnu pivotmenku, pošto je ugovor pre nekoliko meseci potpisala norveška reprezentatika iz redova Byasena, Marit Malm Frafjord.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball

 

Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball