HRVAT IMA POVERENJE U SRBE: Dvoršek doveo Srđana Mijatovića u Finsku - Balkan-Handball.com
Naslovna Transferi HRVAT IMA POVERENJE U SRBE: Dvoršek doveo Srđana Mijatovića u Finsku

HRVAT IMA POVERENJE U SRBE: Dvoršek doveo Srđana Mijatovića u Finsku

zika.bogdanovic
0 komentar

Hrvatski stručnjak Boris Dvoršek započinje svoj angažman u finskom Koksu okružen srpskim igračima. Posle Đorđa Đekića i Ivana Mošića, uz starosedeoca Davora Basarića, novi član tima koji je u poslednje dve sezone nastupao u EHF Ligi šampiona, a u narednoj će se zadovoljiti igranjem izuzetno jake Lige Evrope (nekadašnjeg EHF Kupa), postao je i doskorašnji juniorski reprezentativac Srbije (generacija 1998), Srđan Mijatović.

Nekadašnji levi-srednji bek banjalučkog Borca u kome je stekao afirmaciju, proteklu sezonu proveo je u dresu španskog Puente Henila.

  • Dvoršek je tražio beka sa ovih prostora, čuo je da bih ja mogao da dobijem ispisnicu bez obeštećenja, nazvao me i bukvalno smo za dan sve završili. Dogovorili smo dvogodišnju saradnju uz opciju produžetka ugovora za još jednu godinu i ja sam prezadovoljan. Radujem se što ću ponovo sarađivati sa trenerom kod kojeg sam dobio šansu da zaigram u evropskoj utakmici, protiv Vesprema, i nadam se da ću ispuniti njegova očekivanja – istakao je Mijatović u izjavi za Glassrpske.

Možda vam se dopadne

Ostavi komentar


Korisni linkovi

Izbor urednika

Najnovije

Copyright © 2023 Balkan Handball